2016-01-29 11:08:34• hírek • Szatmár.ro

A sokáig tünetmentes gyilkosról beszélt Esze Tamás

Az RMDSZ Szatmár Megyei Nőszervezetének előadására rengetegen voltak kíváncsiak.

Csütörtökön késő délután a Láncos-templomhoz tartozó gyülekezeti teremben tartotta idei méhnyakrák-ellenes és informáló előadását az RMDSZ Szatmár Megyei Nőszervezete. A rendezvény hatalmas érdeklődésre tartott számot, hamar elfogyott az összes ülőhely, pótszékeket is elhelyeztek a tágas teremben, de így is akadt, aki állva hallgatta meg Dr. Esze Tamás, a Fehérgyarmati Kórház szülész-nőgyogyász főorvosának előadását.

A nőszervezet a tavalyi évben csatlakozott az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét eseményeihez egy hasonló előadással, mára a szatmári kezdeményezést az ország több nőszervezete is átvette, a méhnyakrák-ellenes küzdelem arca pedig Dancs Annamari, az erdélyi születésű, most a Budapesti Operettszínház színészeként ismert énekesnő lett.

A csütörtöki rendezvényen Major Melinda, a Szatmár Megyei Nőszervezet elnöke köszöntötte a népes hallgatóságot, majd Dr. Esze Tamás vette át a szót. Beszélt a rendszeres nőgyógyászati vizsgálat fontosságáról, a megelőzés lehetőségéről és a kezelésről is.

Az előadást követően a szakember válaszolt a felmerülő kérdésekre, egy beteg pedig elmesélte, hogy milyen kezeléseket kapott és arról is beszélt, hogy mekkora fontossággal bír a gyógyulásban, hogy az ember mindvégig erős maradjon lelkileg.

Major Melinda köszöntötte a résztvevőket

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: